Tárolható kerékpár: 10 db
Tömeg: 120 kg
Felület: galvanizált, porfújt
Rögzítés: dübelezés
Hossz: 4,4 m
Szélesség: 2 m

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wagenfahrrad

 
A BikeFM saját tervezésű és kivitelezsű tárolója, amely egyszerre divatos, praktikus és kényelmes.
Üzletileg is garantáltan megtérülő beruházás, mert egy ilyen egyedi tárolómegoldás, biztos hírét viszi a kivitelző professzionalizmusának.
 
Igényes ügyfeleknek ajánljuk, akik a kerékpárosok igényeit, a társadalmi szerepvállalást, a városlakók szépérzékét, és a tervezők szempontjait is figyelembe kívánják venni.

- megközelítőleg megfelel egy középkategóriás autó (Opel Astra) méretének

- a 2 m szélesség elégséges a kerékpárok tárolásához ( egy kerékpár körülbelül 1,9 m hosszúságú)

- a 4,4 m megfelel a magyar, kerékpártárolókra vonatkozó irányelveknek, amelyek szerint a kerékpártároló idomok között 0,9 m hely szükséges, illetve az idomok két végén további 0,8-08 méter (összesen tehát 0,9 X 4 + 0,8 X 2= 5,2 m)
 

Az autók szennyezik a levegőt, dugókat okoznak és rengeteg helyet foglalnak el. A magyar szabványok szerint egy autóparkolóhely 10 bicikli tárolására elegendő.

 

Rögzített tárolónak, és mobil tárolónak is használható rendezvényekhez
 

A bejegyzés trackback címe:

https://bikefm.blog.hu/api/trackback/id/tr544525040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása