A kerékpározás népszerűbbé válásával a kerékpártároló választás legfontosabb kérdéseit is célszerű összefoglalni. Erről itt írtunk: http://www.bikefm.hu/Tarolok_telepitese , és a legfontosabb szempontokat az írás végén is beidéztük*

Kerékpár tároló típus

Kinek és hova ajánljuk?

Ár - megközelítőleg - egy kerékpárra

Fordított U - a kerékpárosok kedvenc típusai

Ez a típus a kerékpáros szervezetek által leginkább preferált közterületi tárolótípus, a Magyar Kerékpárosklub ajánlásával. A magasfokú lopásvédelmet és a kerékpár kényelmes hozzáférhetőségét egyaránt biztosítja.

Hova ajánljuk:

- közterekre

- iskolákhoz

- közintézményekhez

 - pályaudvarokra, közlekedési csomópontokba

TOVÁBB
20.000-70.000

Fedett tárolók

A fedett tároló megóvja a kerékpárosokat az időjárás viszontagságaitól. A karbantartási költségek így csökkennek, így a beruházás néhány év alatt megtérül. Nem beszélve arról, hogy a kerékpárosoknak nem kell vizes nyeregbe ülnie, és más kényelmetlenségeket elszenvednie a szabadtéri tárolás miatt.

 A fedett bicikli tárolóknál, különösen, ha azok EU támogatással épülnek fontos, hogy a Magyarországon érvényes előírásokat betartsák a kivitelezők. A BikeFm számos olyan fedett típust forgalmaz, amelyek a paraméterkönyv előírásait kielégítik. Kérjen ajánlatot: ITT Az előírások itt érhetőek el: B+R Kerékpártárolók paraméterkönyv

 

Hova ajánljuk:

- kollégiumokhoz

- iskolákhoz

- pályaudvarokra, közlekedési csomópontokba

- munkahelyekre

TOVÁBB

 400.000 - 1.300.000

(10 férőhelyes tároló)

Utcai - helytakarékos

Magyarországon méltán népszerűek az úgynevezett támaszok helytakarékosságuk és árelőnyük miatt. Boltokhoz, iskolákhoz, nagyobb intézményekhez ajánljuk közterületi elhelyezésre. 

 

Hova ajánljuk:

- bevásárlóközpontokhoz

- iskolákhoz

- közintézményekhez

TOVÁBB

15.000-70.0000

Reklám

Kettő az egyben megoldás! Reklám és biztonságos kerékpártárolás egyszerre. Sőt, 3 funkciós tárolókat is forgalmazunk, melyek alapfunkciójuk mellett padként és reklámfelületként is szolgálthatnak.
 
  • Csökkentse reklámköltségeit, a tárolóval ingyen reklámozhat.
  • Kerékpártárolók hirdetéseivel cége környezetbarát CSR stratégiáját is kommunikálhajta a külvilágnak.

TOVÁBB

 40.000 -70.000

Beltéri helytakarékos tárolók

 
Beltéri tárolás esetén, garázsokban, pincéken, kerékpárboltokban a helytakarékosság jelenti a legfontosabb szempontot. A BikeFM a 3D személetet, azaz a belmagasság kiaknázást szorgalmazza, ugyanakkor különös figyelmet fordít arra, hogy olyan megoldásokat forgalmazzon, amelyek biztosítják a kerékpárok könnyű elérhetőségét a mindennapi használat során is.

Hova ajánljuk:

- garázsokba

- pincékbe

- lépcsőházakba

- beltérre ahol kevés a hely

 10.000 - 200.000

Bicikli garázsok

 

A legbiztonságosabb kerékpármegőrzési lehetőség óvja a kerékpárt a tolvajoktól, az időjárás viszontagságaitól. A kerékpár mellett a sisak, láthatósági mellény, kerékpáros cipő, stb. tárolását lehetővé teszi.
 
Időzáras megoldással, akár a tömegközlekedési csomópontokban (pályaudvarok) is biztonságos fizetős parkolóhelyet biztosít a kerékpárosoknak, alacsony fenntartási költségeket garantálva az üzemeltetőnek.
 

Hova ajánljuk:

- közterekre

- iskolákhoz

- pályaudvarokra, közlekedési csomópontokba

TOVÁBB

 

 

Design és logóval ellátott  tárolók

 

A kerékpártárolóknak nem feltétlenül kell pusztán a funkcionalitást figyelembe vevő, unalmas formákat magukra öltenie. Egyre több szervezet használja kommunikációs csatornájaként is a kerékpártárolókat ,és küldd üzenetet kreativitásáról, élhetőbb városszervezés iránti elkötelezettségéről és kerékpárosbarát hitvallásáról a közvéleménynek,  ügyfeleleinek.

 

McDonald's design tároló

 

Design tárolót terveztünk és gyártottunk a McDonald’s étteremláncnak. A tárolót a magyarországi vezetésnek bemutattuk, jelenleg bevezetés alatt áll Németországban.

 

Kerékpártároló bemutatása: 2010. december
 

Rendeljen Ön is logojához, arculatához illeszkedő kerékpártárolót: 

Küldjön nekünk e-mail címünkre (info@bikefm.hu) akár egy egyszerű:

  • skiccet egy füzetlapra rajzolva,
  • egy logot, vagy pusztán
  • egy ötletet,

és együtt dolgozunk Önnel, hogy a koncepciót egy megvalósuló utca művészetti alkotássá tegyük.

 Hova ajánljuk:

- pályaudvarokra, közlekedési csomópontokba

- parkokba

- múzeumokhoz

- közintézményekhez

- nagyvállalatokhoz

- üzleti övezetekbe

TOVÁBB

 

 

 *Legfontosabb szempontok a tárolóválasztáshoz:

1. biztonságot nyújtson,2. bármilyen fajta kerékpár elhelyezhető és rögzíthető hozzá ,3. védje a kerékpárokat az időjárással szemben, elsősorban esővel szemben; és legyen korrózióálló,4. könnyen megközelíthető legyen,5. alacsony sérülési kockázatokat garantáljon,6. legyen egyszerűen használható, 7. kapacitása bővíthető legyen;8. védve legyen az autók ráparkolásától;9. elégítse ki a mindenkori hatályos környezetvédelmi előírásokat;10. ne akadályozza a gyalogosforgalmat.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bikefm.blog.hu/api/trackback/id/tr332825641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása