Megalakultunk

2010.07.27. 22:51

FILOZÓFIÁNK

 

Inspirálni akarjuk a munkavállalókat és vezetőket is arra, hogy a kerékpározásra, mint a fenntartható és egészséges életstílus egyik elemére tekintsenek. Hiszünk benne, hogy a kerékpár egyszerre divatos, praktikus és kényelmes közlekedési eszköz.

 

 A BikeFm üzleti filozófiáját és termékeit bemutató részletes kiadvány (

 - Miért jó befektetés a kerékpározás céges támogatása?

 - Közlekedési és humán erőforrás kiadások csökkentése?

 

A BikeFm - nél arra koncentrálunk, hogy a munkavállalók és a cégvezetés igényeit legmagasabb színvonalon kielégítsük, és támogassuk a modern közlekedők városi életstílusát. A kiválóságra törekvés a legfőbb hajtóerőnk, és ez minden tevékenységünkben tükröződik.


Hozzá kívánunk járulni a zöldebb, egészségesebb és élhetőbb budapesti környezethez, azáltal, hogy a klasszikus közlekedési módot a stílustudatos városi közlekedők preferált választásává tesszük.

 

Partnerünk a nagyvállalati kerékpáros program kialakításában és megvalósításában a Magyar Kerékpárosklub, Magyarország vezető kerépáros civil szervezete.

A bejegyzés trackback címe:

https://bikefm.blog.hu/api/trackback/id/tr322181119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása